Aktuális COVID-19 (koronavírus) információk

 

Általános információk Vásárlóink számára

Tekintettel a koronavírus (SARS-CoV-2)  járvány kitörésére, a Top4Sport csapatának legfőbb prioritása a vásárlóink, alkalmazottaink és partnereink biztonságának biztosítása.

Az elmúlt hetekben mindent megtettünk azért, hogy továbbra is a megszokott magas színvonalon nyújtsuk szolgáltatásainkat. Ezen intézkedéseknek köszönhetően biztosítottuk, hogy Vásárlóink megrendelései megbízhatóan és a lehető leggyorsabban távozzanak raktárunkból, fokozott biztonsági és higiéniai feltételek mellett.

Termékek visszaküldése

A visszaküldési határidőt meghosszabbítottuk, hogy biztosan elegendő idő álljon Vásárlóink rendelkezésére, így a termékeket indoklás nélkül 30 napon belül lehet visszaküldeni.

Fizetési módok

A megrendelés leadásakor javasoljuk, hogy a kézbesítéssel kapcsolatos kockázatok és a futárral való fizikai kapcsolat elkerülése érdekében, válasszuk inkább a bankkártyás fizetési lehetőséget.

Aktuális információk a termékek szállításáról

Az összes partner futárszolgálat  megtette a szükséges óvintézkedéseket, és különleges intézkedéseket tett a raktári dolgozók, sofőrök és irodai dolgozók védelme érdekében, a fertőzéssel érintett országokból származó csomagok kezeléséhez. Minden partnerünk a hatóságok intézkedéseivel összhangban működik, betartva az elvárt szabályokat.

A szállítással kapcsolatos információkat folyamatosan nyomon lehet követni és ellenőrizhető, hogy mely ország, régió van ideiglenes kizárva a szállításból.

DPD

A csomagok átvételét igazoló aláírás helyett lehetőség van a személyi igazolvány bemutatására.

Jó egészséget kívánunk mindenkinek és köszönjük Vásárlóink bizalmát!

A Top4Sport és 11teamsports Csapata