WPH

Karácsonyi ajándékok KÉZILABDA játékosoknak - Hadd segítsünk kiválasztani a tökéletes ajándékot! Találd meg a KÉZILABDA világ prémium márkáinak cipőit, ruháit és minden szükséges kiegészítőjét.

Xmas

Kézilabda cipők

A megfelelő kosárlabda cipő elengedhetetlen. Ráadásul soha nincs elég belőlük! Most egyedülálló lehetőséged van arra, hogy kiváló darabokhoz juss nagyszerű áron! Kosárlabda cipők hatalmas választéka, amelyek minden edzést élménnyé tesznek. Válassz olyan népszerű márkák cipőmodelljei közül, mint az adidas, Mizuno, Asics vagy PUMA. Hiányzik a tökéletes felszerelés? Számíthatsz ránk, hogy megtaláljuk számodra a weboldalunkon.

Fedezd fel

basketbalové boty

Kézilabdák

Az év legjobb időszaka egy új kézilabda megvásárlására. Minden méretben kínálunk labdákat. A legkisebb mérettől a világ legjobb játékosai által használt profi labdákig minden típus és méret megtalálható nálunk.

Fedezd fel
 

Kézilabda ruházat

Fel kell szerelkezned meleg ruhákkal a télre? Vagy a szekrényed új darabokért könyörög a következő melegebb évszakra? Használd ki a hatalmas lehetőséget, hogy nagy választékban és kedvező áron vásárolj a ruházati kínálatunkból.

Férfiaknak  Nőknek

Hummel ApparelFunkcionális ruházat szuper árakon

Férfi és női funkcionális ruházat, hogy melegen tartsd magad a hideg hónapokban. Nézd meg ezt a részt és tartsd magad melegen minden helyzetben. Légy sztár a pályán és azon kívül is!

Férfiaknak  Nőknek

Sport kiegészítők

Szerezz be egy stílusos sporttáskát és tarts mindent együtt. Táskák, hátizsákok és tornazsákok - mindezt kedvező áron. Pakolj el mindent, amire szükséged van!

Fedezd fel

DĚTSKÉ OBLEČENÍ

Gondolunk a gyerekekre is

Van egy gyermek kézilabda cipő részlegünk is. Szerezz minőségi gyerekcipőt és tedd boldoggá kis kézilabdázóidat.

Fedezd fel